شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

كاربرد پتاسيم سوربات در محصولات غذايي

۵۶ بازديد

 

سوربات پتاسيم يك افزودني شيميايي است. به طور گسترده اي به عنوان يك نگهدارنده در غذاها، نوشيدني ها و محصولات مراقبت شخصي استفاده مي شود. اين نمك بي بو و بي مزه است كه به طور مصنوعي از اسيد سوربيك و هيدروكسيد پتاسيم توليد مي شود.
سوربات پتاسيم با متوقف كردن رشد كپك ها، مخمرها و قارچ ها، ماندگاري مواد غذايي را طولاني تر مي كند. در دهه 1850 توسط فرانسوي ها كشف شد كه آن را از توت هاي درخت خاكستر كوهي به دست آوردند. ايمني و استفاده از آن به عنوان يك نگهدارنده در پنجاه سال گذشته مورد تحقيق قرار گرفته است. سازمان غذا و داروي ايالات متحده (FDA) آن را در صورت استفاده مناسب به طور كلي ايمن مي شناسد.
سوربات پتاسيم بي بو، در هوا ناپايدار است و قابليت اكسيد شدن و تغيير رنگ را دارد. وزن مولكولي آن 150.22 است و به راحتي در آب و اتانول حل مي شود.
داراي استاندارد ملي "GB 1886.39-2015 ايمني مواد غذايي" (اين استاندارد براي افزودني مواد غذايي سوربات پتاسيم تهيه شده از واكنش سوربات پتاسيم و كربنات پتاسيم (يا هيدروكسيد پتاسيم) با آب به عنوان حلال در نظر گرفته شده است.)

پتاسيم سوربات چيست

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.